İnstagram Takipçi Arttırma Yolları

Instagram bilindiği üzere önceleri yalnızca iPhone telefonu olanların kullanabildiği bir uygulamaydı. Sonraları Android telefonlara da gelerek kitlesini daha da genişletti. Kullanıcılar da instagram takipçi sayılarını arttırma yollarının peşine düştü. Takipçi satın alabileceğiniz siteler mevcut. Ama siz kendiliğinden, yaptığınız paylaşımlar sayesinde takipçilerinizin çoğalmasını istiyorsanız yapacaklarınız çok basit.



Fotoğraf seçimi

Öncelikle paylaştığınız fotoğraflar bu konuda çok önem taşıyor. Her gün gereksiz fotoğraf paylaşımı takipçilerinizin düşmesine neden olur. Takipçileriniz bir obje yada manzara fotoğraflarından çok, içerisinde sizin olduğunuz fotoğrafları görmek isterler.

Arkadaşlarınızı takip edin

Yabancı takipçilerden önce kendi yakın çevrenizi takip etmeye başlayın. Profilinizi kilitlemek bazı kullanıcılar için merak uyandırırken, bazıları içinse fotoğraflarınızın tümünü göremedikleri için takip etmek gereksiz gelir.

Hashtag eklemek

Paylaştığınız fotoğrafların altına ona uygun hashtaglar ekleyin. Ne kadar çok hashtag, o kadar takipçi şansı…

Hesabınızı diğer sosyal medya ağlarınıza bağlamak

Instagram’ınızı Twitter ve Facebook hesabınıza bağlayarak daha fazla kitleye paylaşımda bulunabilirsiniz. Bu sayede Facebook arkadaşlarınızdan biri instagram hesabı açtığında sizin haberiniz oluyor. Ayrıca Facebook ve Twitter üzerinden yayınladığınız fotoğraflar sayesinde instagram kullanıcısı olduğunuzda görülmüş oluyor.

Takip ederek takipçi kazanın
İyi paylaşımlar yapan biriyseniz, sizin takip ettiğiniz kişiler de sizi takip edecektir. Daha sonra isterseniz takip etmekten vazgeçebilirsiniz.
Google'da Paylaş
    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları